Dimarts dia 11 de juliol de 2017, el programa Deuwatts va dedicar la seva edició a explicar al públic què sabem i què desconeixem sobre l’epilèpsia i com és la vida de les persones afectades.

El programa va començar parlant sobre com l’art pot ajudar nens i nenes amb epilèpsia. Vàrem conèixer el cas d’Elena i com ha trobat en el dibuix un canal de comunicació.

També hi hagué  la intervenció d’Elisenda Polinyà, que va parlar més concretament de la feina de Mar de Somnis a la visibilització i normalització de l’epilèpsia i de l’experiència de les Colònies de Mar de Somnis. Així mateix, la Beth ens va explicar el cas de la seva filla Mar, i sobre com Mar de Somnis ha posat el seu granet de sorra per millorar la seva vida.

D’altra banda, durant el programa també vam conèixer al Dr. Miquel Raspall, neuròleg infantil a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron, així com els investigadors de l’Hospital del Mar de Barcelona, la Vicky Puig i l’Adrià Tauste, investigadors sobre el cervell a l’IMIM de l’Hospital del Mar.

Deuwatts és un programa setmanal sobre ciència, salut i medi ambient que emet Betevé, la televisió municipal de Barcelona. Presentat i dirigit pel periodista Lluís Reales, s’emet els dimarts a les 22: 20h.

Des d’aquí volem agrair la seva petita contribució a la nostra causa. Fes clic aquí per veure el VÍDEO complet del programa.