Diumenge passat el programa Somos Cómplices, de Radio Euskadi, va entrevistar al Lane Auten i l’Arantxa Uriarte, President i Coordinadora a Euskadi respectivament de Mar de Somnis.
Al llarg de la conversa, en Lane i l’Arantxa van exposar les bases de la introducció de Mar de Somnis al País Basc: els orígens a Catalunya de la mà de l’Epilepsy Foundation of North California, les trobades amb les famílies, les activitats de artterapia, les presentacions a Vitòria i Donostia (25 de gener i 1 de febrer respectivament)…

Però el que més interès va suscitar van ser les colònies Somnis d’Estiu que, recordem, tindran lloc del 5 al 12 de juliol en alberg “I.Goikuria Aterpetxea” de Sarria (Vitòria). El fet que les famílies puguin deixar als seus fills en mans professionals, la confiança dels neuròlegs, la diversió de nois i noies sent un més en el grup, juntament amb el fet que es tracta de les primeres colònies a Euskadi pensades per a nens i joves amb epilèpsia van ser els aspectes més valorats.

Prèviament a l’entrevista vam poder sentir alguns talls d’àudio del nostre vídeo sobre les colònies de l’any passat a Tiana, en els quals els nois i les noies comenten les seves experiències. Cada vegada que ho sentim ens entren moltes ganes que arribi l’estiu i puguem divertir-nos tots plegats una altra vegada. Ja falta menys!

Escolteu l’entrevista clicant a la barra d’audio

laneArantxa-300x300