Les crisis influeixen en la vida diària, en la feina, en les relacions socials, fins i tot en les dinàmiques familiars. A vegades impliquen una certa soledat per a les persones que la viuen en primera persona, i molta dedicació per a les persones properes i/o cuidadores. Conviure amb l’epilèpsia és molt més que prendre medicaments
Què és un GAM?
Un Grup d’Ajuda Mútua (GAM), és un espai on els seus integrants comparteixen una mateixa realitat, dificultat o expèriència en relació a l’epilèpsia, en un context segur i respetuós de total llibertat.
Les trobades periòdiques serveixen per donar recolzament mutu entre les persones que participen i comparteixen la seva vivència, sense prejudicis. Una de les característques méss importants del GAM és l’horitzontalitat, és a decir: no hi ha diferències de rol entre els membres del grup.
Qui pot participar?
Qualsevol persona a partir dels 16 anys que convisqui amb l’epilèpsia, amb familiars, amb amics/es i tots aquells que tinguin relació amb l’epilèpsia i vulguin compartir voluntàriament el seu punt de vista i el seu estat d’anim.
Quins són els seus objectius?
Qui dinamitza els GAM?
Les psicòlogues Mónica Rivera i Patrícia Martorell s’encarreguen de dinamitzar les trobades i de garantir un clima de confiança i confidencialitat.
Quan ens trobem?
Les trobades són mensuals.
Propers GAM
On?
Casa Orlandai. Carrer de Jaume Piquet, 23, 08017 Barcelona