Epi...què?

Tallers sobre epilèpsia

Epi...què?
Epi...què?

Durada

Les sessions tenen una durada aproximada d’una hora, tot i que podem adaptar-nos a les vostres necessitats. 

Si preguntem a una persona Què és l’epilèpsia?, la gran majoria de persones sol mencionar tres paraules: atac, escuma i cullera. Tres paraules que no són justament les més necessàries o apropiades per descriure el concepte.  

Per tant, fa falta molta informació per canviar aquesta idea massa simple sobre l’epilèpsia i poder tenir l’oportunitat d’explicar que hi ha molts tipus d’epilèpsies, què cal fer davant d’una crisi i generar una reflexió sobre els drets d’una persona amb epilèpsia.

Objectiu

Els Epi…què? són xerrades que volen aportar informació sobre l’epilèpsia i esvair els dubtes o malentesos que tenim sobre l’epilèpsia. Vols saber què és l’epilèpsia? Vols saber què cal fer abans d’una crisi?

Lloc

Les sessions les fem al teu centre.

Cost

Les xerrades són gratuïtes però, donat que no tenim suport econòmic, cada centre ha d’assumir les despeses de desplaçament fins al vostre centre per part de la persona que imparteixi el taller. 

Propers Epi...què?

Ara mateix no hi ha esdeveniments programats

Com puc fer un Epi...què? al meu centre?

Podeu contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a info@mardesomnis.org per explicar-nos què necessiteu i com podem ajustar l’activitat a la vostra mida.