AVA és una directora musical que conviu amb epilèpsia des dels 15 anys, i el 8 de febrer passat va llançar una cançó, amb motiu del Dia Internacional de l’Epilèpsia.

Després de deu anys de vagar per esbrinar el diagnòstic, deu anys de dubtes, vergonya, angoixa sense entendre el que m’estava passant, l’epilèpsia ara és part de la meva vida sense ser un dolor. Avui, vull explicar el que està passant al meu cap durant aquesta “tempesta d’idees” i transcendir a través d’l’art el dolor de veure desaparèixer la connexió amb la pròpia identitat i amb els éssers estimats durant les crisis.

També és una forma de dir-los a altres persones que viuen amb epilèpsia que no estan soles i de donar a conèixer la nostra història

Aquí està la cançó i el clip “Orage” (en català “Tempesta”) escrit i coproduït per AVA, i que dóna vida a l’interior, i el que li passa pel cap durant una crisi parcial.

“Orage” ha estat seleccionada a el “Mont-real Independent Film Festival” i al “Chicago Indie Film Awards“.

A través d’aquest enllaç podeu veure el videoclip https://youtu.be/JlErIxmH0-0 (atenció a la fotosensibilitat d’algunes persones amb epilèpsia que es puguin veure afectades).