Avui, 24 de maig, és el Dia Nacional de l’Epilèpsia, una jornada que les associacions de tota Espanya dediquem a celebrar activitats per conscienciar la societat sobre l’existència de la epilèpsia, eliminar els estigmes que pesen sobre les persones que viuen amb ella i ensenyar com actuar quan una persona té una crisi.

En l’edició d’aquest any les activitats s’han centrat menys en la pròpia jornada, ja que es tracta d’un diumenge d’eleccions municipals. I aquest és el nostre cas, el de Mar de Somnis, ja que el dia 26 realitzarem una “Epiacció” en una coneguda parada de metro de Barcelona en la qual repartirem targetes informatives i… bé, és sorpresa i ja us ho explicarem.

De totes maneres, perquè el dia d’avui no quedés desert ja teníem preparada una sorpresa: la nostra Flashmob per al Dia Nacional de l’Epilèpsia.

Enregistrada durant el primer cap de setmana de març a Barcelona, Bilbao i Madrid, i amb la participació de nombroses famílies, voluntaris, personal i col·laboradors de Mar de Somnis, la Flashmob Mar de Somnis 2015 consisteix en una sèrie de petites coreografies organitzades pels responsables de cada ciutat al són de la cançó “Louise Loves”, del cantautor Matthieu Maurel (MoOt).

Us deixem el vídeo i la lletra de la cançó, que té molta molla pel que fa a la lluita de les persones per mantenir l’ànim enfront de les dificultats que ens va portant la vida.

Esperem que us agradi, i que gaudiu tant com nosaltres quan la vam enregistrar.

Louise Loves

(Words & Music : Matthieu Maurel)

Louise looks at the sight
Of a vanishing star in the sky
She feels deadly apart
In this world of art

A Californian ride
Would do her good to warm up her soul
She held a clue in her hand
But she don’t give a damn anymore

Louise lies in the sand
And wonders where the good dreams have gone
Hope of freedom and love
Buried with the plans of a better world

She’s about to lose her mind
She’s about to lose her time
She has given up the fight
But she’ll be fine

Louise loves at first sight
She knows the magic will fade in a while
No need to question why
For she knows it won’t forever last