Epi... què

Si preguntem a una persona:  què és l’epilèpsia?, la gran majoria ens diria tres paraules: atac, escuma i cullera. Tres paraules que no són justament les més necessàries o descriptives per descriure el concepte. Per tant, cal molta informació per canviar aquesta idea massa simple sobre l’epilèpsia i tenir l’oportunitat d’explicar que hi ha molts tipus d’epilèpsia, què cal fer davant una crisi i generar una reflexió sobre els drets d’una persona amb epilèpsia.

Els Epi… què? són xerrades que pretenen aportar informació sobre l’epilèpsia i dissipar els dubtes o malentesos que tenim a sobre.

La finalitat dels Epi… què? és donar informació i resoldre dubtes sobre l’epilèpsia per contribuir a trencar l’estigma sobre ella mitjançant xerrades en diferents tipologies de centres i col·lectius.

Ens adaptem al nivell de coneixement que tingui cada grup i també a l’horari i la metodologia que es consideri més apropiada. Recomanem que l’activitat duri 1 hora aproximadament.

És una sessió gratuïta que subvenciona MDS per contribuir a millorar el coneixement sobre l’epilèpsia. Encara que -si es pot i es vol- s’accepten donacions i, encara millor, fer-se soci per rebre alguns serveis, descomptes i activitats.

Si estàs interessat/da en una d’aquestes xerrades, pots contactar amb nosaltres a través del nostre formulari.